Het AirInternet van 123campinginternet behoort tot de meest robuuste internetnetwerken van Nederland. Ons eigen ontwikkelde modem in combinatie met één van onze buitenantennes levert u een snel, robuust, betrouwbaar en redundant netwerk op. We gebruiken hiervoor glasvezeltechnologie in combinatie met 4G internet. Enkele punten op een rijtje:

– Zakelijke hardware, buitenantennes met een bereik van 10 kilometer

– Systeem benut meerdere zendmasten tegelijk

– Automatische redundantie, verlaagt de kans op storingen

– Verbinding met vast IP-adres

– Zorgeloze databundels

– Snelle service en support

Omdat u vanzelfsprekend al uw aandacht aan uw gasten wil schenken, zorgt onze technische afdeling voor een vlekkeloze installatie. Vervolgens monitoren ze alle verbindingen zodat ze reactief te werk kunnen gaan in geval van een calamiteit. Heeft u onverhoopt toch een keer support nodig, dan zit er altijd een supportmedewerker van ons voor u klaar.

hoe ziet de installatie eruit? U ontvangt van ons een modem inclusief buitenantenne. De buitenantenne wordt op de gevel of het dak geplaatst op een dusdanige manier dat de antenne vrij kan kijken. Vervolgens wordt binnen een afstand van 5 meter van de antenne het modem geplaatst. Dit modem is vooraf geconfigureerd en is daardoor plug and play ready. Vervolgens koppelt u de eigen router achter het modem en bent u klaar om het AirInternet te gaan gebruiken. Besteedt u de installatie toch liever uit? Dan sturen we een monteur bij u op locatie om u in deze te ontzorgen.